Om varumärket

Douchebag of Sweden är ett svenskt livsstilsvarumärke med inriktning på kläder och väskor.

Leverantörer och partners, såväl långväga som lokala, väljer vi med omsorg. Hela kedjan måste hålla, dvs inga dumheter vad gäller anställningsvillkor, miljöfarliga färger samt att produkterna ska så klart ska tåla rejäl användning.

Fraktfritt

Frakten inom Sverige ingår i våra priser. Det är rätt bussigt tycker vi. En annan rätt bussig grej är att vi i allra möjligaste mån försöker skicka ordrar inom 24 timmar även om vi säger 2-4 dagar.

Våra produkter sorteras först på storlek då en del färger/modeller inte finns representerade i samtliga storlekar. Därför, för att ingen ska bli besviken, är det bäst att först välja sin storlek för att därefter se vad som erbjuds i vald storlek.

Nästan alla våra produkter har en storleksguide vilken gör det enkelt för dig att hitta rätt storlek direkt.

Du som anmäler dig till vårt nyhetsbrev “DoucheMag” får förhandsinformation om kommande produkter, erbjudanden och  får vara med att påverka sådant som ligger i idéfasen. Du anmäler dig längst ner på sidan.

Våra kläder håller riktigt hög kvalitet och har mycket bra passform. En hängiven skara av douchebag-fans testar och tycker till innan vi bestämmer oss för de modeller och färger som köps in.